İçeriğe geç

Korunga Da Kaç Protein Var

Korunga kaç protein içerir?

Azizlerin ve Tetch’in normal ham koruyucu değerlendirmesi %19.6 veya. Kuru emek istasyonunda %17.

Fasulye samanı kaç protein içerir?

Bazı kaba besleme değerleri yemlerk.m.ham Proteininkorunga Samani90133yulaf Hayani9030çavdar Sayi9024Fasude Harami8758.934 Yanıt • 1 Mart 2017

Yonca’da kaç protein var?

Ortalama ham protein -kloverotipler, %11.7, ADF -RATIO %36.0, NDF -RATIO %46.6, SKM oranı %60.8, KMT oranı %2.

Korunga otu kaç kez biçilir?

Sulama ve Hasat: En yüksek kalitenin çimleri, azizlerde çiçeğin başlangıcında korunur. Şekil geciktiğinde, vücut sertleşir ve çimlerin kalitesi azalır. Aynı zamanda, ilk form çiçeğin başında üretilebilir. Sulanan veya yağmurlu yerlerde yılda iki form yapılır.

Buğday proteini kaç?

Buğdaydaki protein miktarı, türlere, çeşitlere, çevre koşullarına (iklim, toprak, hastalıklar ve zararlılar) ve üretim koşullarına (döllenme, sulama, makine tarımı) bağlı olarak %6-22 arasında değişir.

5’li karışım yem bitkisi ne zaman ekilir?

Discar başına 12-15 kg ekilir. Dikim sonbahar buğday dikim süresidir. Mevsimsel yağışlarda ve kuru ülkelerde büyüme yeteneği nedeniyle çiftçilerimizin en çok tercih edilen ürünüdür.

En iyi saman hangisi?

Bilimsel kanıtların bir sonucu olarak arpa samanının veya buğday samanının arpa samanı olup olmadığı sorusunun cevabı. Çünkü besin değeri daha yüksektir. Aynı zamanda hayvanların üremesini, gelişimini ve süt verimliliğini yüksek seviyede artıran saman tiplerinden biridir.

Mısır silajı kaç protein içerir?

Maissilage çok iyi bir brüt besleme kaynağıdır ve genellikle %6-8 protein ve yüksek miktarda mukavemet içerir. Aslında, ünite enerji ve proteindeki en ucuz yem kaynaklarından biridir.

Pancar küspesi kaç protein içerir?

Ekstraksiyon işleminin sonunda, kükürt atılır ve kabak işleminden sonra bir balkabağı korunur. Süt veriminde %30 artış sağlar. Saman ve % 8 protein için basit sindirim ve destek vardır.

Fıstık samanı kaç protein içerir?

Tohumun fıstanın meyvelerinden çıkarılmasıyla kalan kapakta; %6-7 ham protein, %1-2 yağ, %60-67 çiğ lif, %35-45 selüloz, %27-33 lignin ve %2-4 kül.  Tarımda malç olarak kabul edilir.

Yem bezelyesi kaç protein içerir?

Kuru ot örneği üzerindeki teknolojik analizlerde; Ham protein %15.61, çiğ lif %23.39, kuru madde %91.27, ham petrol %1.52, NDF %50.01, ADF %30.36 ve NYD 121.4 değerleri tahıl örneklerinin analizi; % 23.24 ham protein, % 92.

Buğday silajı kaç protein içerir?

Silajda erken hasat durumunda, 20 protein çıkıyor. Silajdaki en düşük değer 16 protein, ortalama değer 18’dir. Buğday bitkisi olması çok gariptir, ancak hem protein hem de baklagiller içerir.

Korunga mı yonca mı?

İlk yıldan sonra, yabani otlar yabani otlardan daha fazla zarar vermez ve sulu koşullar altında ve kuru koşullar altında yonca muzdariptir. % 50 çiçekse servis çim için yapılmalıdır. Kuru bir ot olarak Detara verimi 250-400 £ ‘dır. Yeşil çim olarak verim 800-1000 kilodur.

Korunga su ister mi?

Sulama: Savga, suya ihtiyaç duymayan bir bitkidir. Ülkemizin birçok yerinde sulama yapmadan yetiştirilebilir. Sulama alanlarında verim yaklaşık %50 ila 100 artar. Kutsal alan sistemine ekimden sonraki 5 gün içinde çimlenmeye başlar.

Korunga neye yarar?

Sulfarga, değerli protein gibi yüksek özellikleri ile yararlı olan çok yıllık bir bitkidir. Tüm hayvanların gelişimini sağlar ve verimliliği artırır.

Korunga mı yonca mı?

İlk yıldan sonra, yabani otlar yabani otlardan daha fazla zarar vermez ve sulu koşullar altında ve kuru koşullar altında yonca muzdariptir. % 50 çiçekse servis çim için yapılmalıdır. Kuru bir ot olarak Detara verimi 250-400 £ ‘dır. Yeşil çim olarak verim 800-1000 kilodur.

PTK kaç protein içerir?

Pamuklu Tohum Mutfağı (PTK) (~ 24 protein)

Tritikale kaç protein var?

Çeşitlilik ve büyüme koşullarına bağlı olarak değişse de, protein oranı %10 ila 16 olabilir. Sindirilen protein buğdaya karşılık gelir. Bununla birlikte, biyolojik değere göre buğdaydan daha yüksek bir değere sahiptir.

Hangi bakliyatta protein vardır?

Mercimek, nohut, fasulye, bezelye, fasulye, fasulye, barbunya ve cowbrea gibi baklagiller bitki proteininin ana kaynağıdır. Birçok insan, dünyadaki zorluk veya ekonomik erişilebilirlik nedeniyle baklagillerden protein ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

intobet Hipercasino şişli escort escort bayan casibom