İçeriğe geç

Perlavista Avm Hangi Metrobüs Durağına Yakın

Perlavista AVM hangi Metrobus durağında?

Beykent Metrobüs Durağı yakınındaki yerlere yürüyerek şu şekilde ulaşabilirsiniz: Perlavista 44 metre uzaklıkta, 2 dakika yürüme mesafesindedir.

Perlavista’ya hangi otobüs gider?

Perlavista AVM yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Perlavista AVM yakınından geçiyor: 303A, 400A, 401, 448, 76BA, 76G.

Beykent Üniversitesi hangi Metrobus durağında?

Kampüsümüze ulaşmak için Beylikdüzü Kampüs Metrobüs hatlarını kullanabilirsiniz.

Beylicium AVM hangi Metrobus durağında?

Avcılar yönüne giden Beylikdüzü Belediyesi Metrobüs 121 metre uzaklıkta, 2 dakika yürüme mesafesindedir.

Buyakaya gitmek için metroda hangi durakta inilir?

Ümraniye Buyaka Avm’ye en yakın metro istasyonu Ihlamurkuyu’dur.

Cevahir AVM hangi metrobüs durağında?

Metrobüs ile Cevahir’e ulaşmak için: “Avcılar – Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme” hattına binip Mecidiyeköy durağında inerek kısa bir yürüyüşle İstanbul Cevahir’e ulaşabilirsiniz.

400A kaç dakikada gelir?

400A (İETT) 400A (Beykent-Haramidere), her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 400A hattında 27 durak bulunmakta olup bu güzergahın toplam seyahat süresi yaklaşık 33 dakikadır.

5 numara nereden geçiyor Beylikdüzü?

Bu minibüs/minibüs hatları Beylikdüzü 5 No. yakınında durmaktadır.

Marmara Park hangi Metrobus durağında?

Beylikdüzü bölgesinde Marmara Park Avm konumuna en yakın metrobüs durağı nerede? Beylikdüzü Marmara Park Avm’ye en yakın metrobüs durağı Beylikdüzü / Tüyap Yönü’dür. 3 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Ayazağaya hangi metro gider?

İTÜ – Ayazağa metro istasyonu, İstanbul Metrosu’nun M2 hattı üzerinde bulunan bir metro istasyonu olup 31 Ocak 2009 tarihinde hizmete açılmıştır. İstasyon, Sarıyer’in Maslak semtinde, Büyükdere Caddesi üzerinde, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin girişinde yer almaktadır.

Beykent Üniversitesi Marmaray ile nasıl gidilir?

Marmaray Yenikapı istasyonunda M2 Hacıosman metrosuna transfer. 11 durak sonra İTÜ Ayazağa İstasyonunda inip Ayazağa Yolu otobüs duraklarına doğru devam edin. Daha sonra 41E numaralı Ayazağa otobüslerine binip Beykent Üniversitesi durağında inin.

Beylikdüzü’nde hangi üniversiteler var?

İstanbul Beykent ÜniversitesiTipVakıf ÜniversitesiÖnceki isimler)Beykent Yüksek Öğretim Kurumu (1995-1997)Beykent Üniversitesi (1997-2023)Eğitim dili(leri)Türkçe, İngilizce, RusçaBağlılıkAdem Çelik-Beykent Eğitim Vakfı Yükseköğretim Kurulu18 satır daha

Avenue AVM hangi metrobüs durağında?

Büyükçekmece Caddesi Beykent’e en yakın metrobüs durağı Beykent/Avcılar yönündedir. 12 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Medicana Beylikdüzü hangi metrobüs durağında?

Avcılar’da 34AS metrobüsünden indikten sonra hemen önünüzden kalkan 34C veya 34BZ metrobüslerine aktarma yapıp Cumhuriyet Mahallesi durağında inerek Medicana International İstanbul Hastanesi’ne gidebilirsiniz.

Ekinoks AVM hangi metrobüs durağında?

Beylikdüzü Belediyesi Metrobüs – Büyükçekmece yönüne 529 metre uzaklıkta, 8 dakika yürüme mesafesindedir.

Mall of hangi metrobüs durağında?

İkitelli Sanayi durağından Mall of İstanbul’a ücretsiz müşteri servisleri mevcuttur. Metrobüs ile: Yenibosna durağında inin. Koçtaş’ın önündeki MALL OF İSTANBUL’a giden ücretsiz müşteri servisini kullanabilirsiniz.

Metrobüs Beko durağı hangisi?

Büyükçekmece’de Beko Duragi konumuna en yakın metrobüs durağı nerede? Büyükçekmece Beko Duragi’ye en yakın metrobüs durağı Beykent/Avcılar yönündedir. 1 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Kızılay AVM için hangi durakta inilir?

Çankaya bölgesinde Ankara Kızılay AVM konumuna en yakın metro istasyonu hangisidir? Çankaya Ankara Kızılay AVM’ye en yakın metro istasyonu Sıhhiye’dir. Yürüyerek 16 dakika uzaklıktadır.

Batıpark AVM hangi metro durağında?

Yenimahalle bölgesinde Bati Park AVM’ye en yakın metro istasyonu hangisidir? Yenimahalle Batı Park AVM’ye en yakın metro istasyonu Batıkent’tir. Yürüyerek 18 dakika uzaklıktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir